Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

iMac reparation i København

iMac er en af de bedste og mest komplette løsninger til en stationær computer. Prisen for sådan en iMac er dog høj og derfor skal den naturligvis også holde i mange år. Den skal ikke bare virke, den skal virke optimalt. Heldigvis er vi eksperter i at reparere og optimere iMac. En af de fejl som vi ser oftest er at iMac’en er blevet utrolig langsom og sløv, i dette tilfælde skyldes det typisk en dårlig harddisk. Vi forstår at du har svært ved at undvære din iMac da den som oftest er dit værktøj, derfor er det også med glæde at vi kan oplyse at vi som oftest kan hjælpe dig i løbet af få timer. 95% af alle sager kan løses samme dag som du indlevere din iMac til reparation.

iMac reparation

Pris på iMac reparation

Fra vores værksteder i København tilbyder vi iMac reparation til markedsførende priser. Vi er altså yderst konkurrencedygtige. En reparation starter altid med en undersøgelse af enheden hvor vi klarlægger fejlen, årsagen til fejlen og udarbejder et uforpligtende tilbud. Har du forespørgsler til specifikke priser kan du altid tjekke vores prisberegner her på siden eller ringe til os.

Hyppige iMac reparationer

Mange ringer og spørger hvilke iMac reparationer vi tilbyder? Til det er svaret ganske enkelt, alt. Vi reparerer stort set alt hvad din iMac kan fejle, stort som småt. Mange kender heller ikke årsagen din at iMac’en fejler, men bare rolig, det skal vi nok finde ud af. De mest gængse iMac reparationer er dog disse

  • Reparation af strømforsyning
  • Reparation af iMac grafikkort
  • Udskiftning af komplet skærm eller glas
  • Udskiftning af harddisk
  • Installation af Mac OS
  • Gendannelse af data
  • Opgradering af RAM

 

Vi får liv i din iMac igen

Det er faktisk lige meget hvorfor din iMac ikke virker længere, vi kan få alle reservedele hjem direkte fra fabrikken til vores lager i København. Der er derfor ikke den reservedel vi ikke kan få og vores Apple teknikere er udannet af Apple og modtaget et certifikat der fra. Det sikrer dig et hurtigt, billigt og ordentligt resultat efter din iMac reparation.