Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
MacBook Air reparation

MacBook Air reparation

Er din MacBook Air gået i stykker og har den brug for en reparation? Så læs videre.

Hos Hurtig Mac Service tilbyder vi hurtig og kompetent MacBook Air reparation med højt service niveau. De fleste reparationer kan laves med det samme, uden nævneværdig ventetid.

Vi har skærme, batterier og tastaturer på lager til alle MacBook Air modeller og disse kan derfor skiftes omgående med vores ekspres service.

Reparationstiden er typisk under 1 time.

 

 

 

Vi reparerer alle MacBook Air

De fleste som ejer en MacBook Air benytter den som et vigtigt værktøj til arbejde, skole eller underholdning. Derfor ved vi naturligvis at det frustrerende når den ikke fungerer efter hensigten. Vi forstår nødvendigheden af at få den op at køre hurtigt og derfor har vi også en ekspres service. Ekspres service er til dig som ikke kan vente, det betyder praktisk talt at din MacBook Air kommer på bordet med det samme og reparationen derfor påbegyndes uden ventetid.

Særligt med reservedelsudskiftning, som batterier, skærme, tastaturer er det fordelagtigt at benytte vores ekspres service, da du ofte blot kan gå en lille tur eller drikke en kop kaffe imens din MacBook Air bliver repareret.

Macbook repareres i København

Væskeskade

En af de helt klassiske skader vi ser på MacBook Air, er væskeskader. Vi får adskillige sager ind hver dag med væske som er faldet ned i tastaturet. Det er sjældent nemt at reparere en MacBook Air efter en væskeskade, men faktisk er det stort set altid muligt. Vi kan naturligvis skifte defekte komponenter, men vi kan også reparere de enkelte komponenter via mikrolodning og ultralyd.

Er du blevet fortalt af et anden værksted at væskeskaden ikke kan udbedres? Så er der stadig chance hos os. De teknologier vi benytter, er det langt fra alle værksteder som er i stand til at benytte.

Uddannede Apple teknikere

Vores Apple teknikere har været igennem et uddannelsesforløb hos Apple og har modtaget en certificering herfor. Det sikrer dig at vi kan udføre alle MacBook reparationer hurtigt og nøjagtigt. Vi følger altså alle standarderne indenfor Apple reparationer og vores værksteder i København blev tilbage i 2013 godkendt af Apple ved fysisk inspektion.