Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Kontakt Hurtig Mac Service

Vi er klar til at hjælpe med problemer med din MacBook. Kontakt os gerne på telefon eller via denne formular for at bestille en MacBook reparation

Send os en forespørgsel

Kontakt information

Macbook reparation København
Bernstorffsvej 82
Hellerup
Danmark
2900
92 90 04 15

 

Hurtig Mac Service er en del af PC ServiceCenter kæden som har leveret reparationer både til privat og erhverv i mange mange år, faktisk i over 20 år. Vi er en af landets absolut største Apple reparatører og uden tvivl en af de mest erfarne. Vi er en af danmarks bedste bedømte Apple reparatøre på trustpilot med mere end 1.300 anmeldelser. Det er vi stolte af, men vi forsøger naturligvis at optimere vores service hver eneste dag. Kontakt os gerne via formularen her på siden, for at booke tid eller forespørge på pris til din computer reparation.

 

Vi reparerer både iMac og MacBook og alle andre Apple enheder. De fleste reparationer er klar indenfor 24 timer, nogle endda indenfor 1 time. Vi forstår at det kan være svært at undvære sin computer i længere tid, derfor er hele vores koncept at levere reparationer så hurtigt som overhovedet muligt. Du slipper med andre ord for unødvendig ventetid under din mac reparation.

Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark