Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Hvem er vi?

Mac reparatør siden 1998

Hurtig Mac Service er en del af PC ServiceCenter kæden som havde sin begyndelse helt tilbage i 1998. Vi har siden begyndelsen repareret over 150.000 computere af forskellige typer. Hos os er der ikke noget som ikke kan laves. Vi har gennem årene finpudset vores rutiner, evner og service. Det har resulteret i at vi dagligt hører fra kunder at de aldrig har fået så god service før, som den vi giver på vores værksted. For os er en reparation ikke bare endnu en reparation i rækken. En reparation er en mission, en mission som har som formål at gøre dig så tilfreds som overhovedet muligt. Vi forsøger altid at gøre lige det ekstra som gør at du husker os og anbefaler os til venner og familie. Det fremgår også tydeligt af vores TrustPilot Score, hvor over 1.300 personer har givet os et gennemsnit på 4,7 stjerner.

Hurtig Mac reparation

Kernen til en god service

Da vi blev grundlagt var det med et grundprincip, et princip som stadig er gældende idag. Nemlig at en MacBook reparation ikke behøves at tage flere dage eller uger. De fleste reparationer tager kun få timer at udføre, så hvorfor skal det tage flere uger før du har den retur?

Tidligere har det været sådan i branchen at MacBooks blot kom ind i en stor kø af reparationer og ventede på at blive repareret. Vi gjorde op med dette med vores ekspres service. Det betyder kort sagt at vi altid har nok mandskab til rådighed, til at din MacBook kan komme på bordet med det samme.  Det kan naturligvis altid ske at det er en kompliceret reparation, eller at vi ikke ligger inde med de nødvendige reservedele. Men i 9/10 tilfælde er det faktisk muligt at få repareret sin computer hos os, på under 24 timer.

Det mener vi er en god service. – HURTIG MAC SERVICE

Vores kunder elsker vores MacBook reparationer

Her er de seneste længere anmeldelser vi har modtaget af vores tilfredse kunder. Vi elsker at yde en god service. Vi er stolte af vores TrustScore på 4.7

 

Virkelig fremragende og billigt

Virkelig fremragende, kom ind med min mac. Den ville ikke oplade, jeg afleverede den fredag ca. kl 10:30, og allerede kl 16 blev jeg fortalt, at computeren var klar til afhentning. Prisen er virkelig også helt iorden, ikke for dyrt, men det der skal til!
God service! Tak!

Matilde

 

Varm anbefaling af PC service

Vil gerne varmt anbefale PC service center i København.
De er både professionelle og venlige – rigtig god service – som man desværre ikke oplever så tit.
OG et super sted for mange inklusiv mig selv, der ikke er opvokset med computere og er afhængige af at der også er TID til at forklare ting, der er indlysende for yngre kunder. Tak for en rigtig god kundeoplevelse. 👍

Jannie

 

Kritiske data reddet på skole mac på omkring 1 time

På alle måder tilfreds med den gode service.
Min søns Mac bootede tilsyneladende på normal vis, men der var sort skærm.
Macbook’en indeholdt vigtige data i relation til opgaveaflevering på gymnasie-niveau.
PC Service Centeret i København klarede alt på tilfredsstillende vis på ca. 1 time.
Jeg kan på alle måder anbefale dette servicecenter.

Peter

 

100% i orden 👍👍👍

Kom ind med en Mac, der skulle repareres. Medarbejdere var venlige og imødekommende. MacBook diagnosticeret, tilbud om reparation ved meget fair pris.
Fik MacBook tilbage, fin som ny, kører præcis som den skal.
Stor tak til Hurtig Mac Service, vil til enhver tid anbefale, og hvis uheldet skulle være ude igen, er det dem, jeg vil henvende mig til!
⭐⭐⭐⭐⭐

Randi

Besøg vores TrustPilot profil

 
csr-maerket logo
Stop Papirspild mærket
Et sundt arbejdsmiljø