Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Batteri udskiftes på MacBook

Denne MacBook får udskiftet batteri

MacBook batteriskift

Har du brug for et MacBook batteriskift?

Hurtig Mac Service er det rette sted. Vi er som navnet antyder hurtige. Det tager kun omkring en enkelt time at udskifte batteriet.

Når du får et batteriskift bliver din MacBook god til at holde strøm igen. Den bliver faktisk lige så god som den var fra ny af.

Vi har prisgaranti som sikrer dig de bedste priser på batteriskift.

Batteriskift på MacBook tager kun 1 time

 

 

 

Godt at få skiftet batteriet

Hvis dit batteri er blevet sløvt, melder "batteri til service" eller andre klare og tydelige symptomer på at batteriet er dårligt, er det en rigtig god idé at få det udskiftet.

Først og fremmest er en MacBook ikke lige så funktionel uden et ordentligt batteri. Den bliver sløvere, langsommere og holder dårligt strøm. Du kan også opleve at den begynder at gå ud af sig selv.

I yderste konsekvens kan batteriet begynde at hæve og særligt her er det utroligt vigtigt at få udskiftet batteriet. Jo mere det hæver, jo større risiko er der for at det ødelægger andre dele på computeren og i værste tilfælde går i brand.

Oplever du problemer, anbefaler vi derfor altid at komme forbi til et batteriskift. Du behøver ikke at bestille tid, kom blot forbi indenfor vores åbningstid eller bestil en afhentning af din computer.

Macbook batteri er svulmet op og kræver udskiftning

Det er billigt at få et nyt MacBook batteri

Du har sikkert hørt at det koster det samme som en ny MacBook, at få udskiftet batteriet. Men ikke her, vores certificerede teknikere er i stand til at udskifte batteriet med høj præcision og på næsten ingen tid. Det betyder at tidsforbruget er minimalt og prisen derfor holdes nede.

Prisen på batteriskift varierer fra model til model.

Dog koster de fleste MacBook Air 995,-

Nyere MacBook Air og MacBook Pro koster mellem 1.000 og 2.000 kr at udskifte batteriet på.

Ingen tidsbestilling til MacBook batteriskift

Det er ikke nødvendigt at bestille tid i forvejen. Vi klarer alle batteriskift uden tidsbestilling og det tager kun 1 time fra vi modtager enheden. Det hurtigste er selv at komme forbi et af vores værksted og indlevere din MacBook. Så skifter vi blot batteriet.

Alternativt kan vi også afhente din MacBook og levere den retur når batteriet er blevet udskiftet.

Ring gerne for yderligere spørgsmål på: 92 90 04 15

Vi ser frem til at hjælpe dig med et nyt batteri 🤩