Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

MacBook Pro reparation i København

Hos Hurtig Mac Service laver vi hver dag reparationer af MacBook Pro modellerne. Vi reparerer alle MacBook Pro udgaver, herunder Retina og Touch bar modeller, men også ældre MacBook Pro unibody. 9/10 reparationer er klar samme dag i vores afdelinger i København. Er det skærmen eller batteriet som skal skiftes kan vi typisk klare det på under 1 time.

Hvad koster MacBook Pro reparation

Det koster kun 200 kr at få undersøgt din MacBook, hvor vi herefter giver et uforpligtende tilbud på reparationen. Prisen for reparation varierer meget alt efter hvad vi kommer frem til der er galt. Generelt ligger de fleste mindre reparationer til omkring 800-1.200 kr.

Hurtig MacBook reparation

Som vores navn antyder, har vi stort fokus på at levere MacBook reparationer hurtigt. Vi har den tilgang til reparationerne, at du ikke behøver at vente længere end nødvendigt. Det tager ca 1 time at skifte skærmen på din MacBook, så hvorfor skal du vente flere uger? Vi har alle reservedelene på lager og har teknikere nok til at du kan få repareret din MacBook med det samme i København.

Macbook repareres i København

Opgrader harddisken i din MacBook

Er du løbet tør for plads i din MacBook? Heldigvis kan vi stort set altid finde en løsning så du får mere plads. På de ældre modeller er det super nemt og billigt at opgradere pladsen.

Er din MacBook af nyere dato er det på nogle modeller fortsat nemt er udføre opgraderingen og på andre modeller er det mere omfattende. Har du en model med touchbar skal du derfor være forberedt på at det kommer til at koste mellem 3.000 og 6.000 kr.

Væskeskade

En af de mest efterspurgte MacBook reparationer, er reparation efter væskeskade. Din MacBook er virkelig flot designet, men også meget dårligt designet til at modstå væske. Derfor kan selv små mængder væske være nok til at trænge ind i computeren og ødelægge diverse komponenter.

Mange af vores kunder tror ikke der er noget at stille op, nogle er endda blevet fortalt af andre værksteder at enheden ikke kan repareres. Men frygt ikke, der er stort set altid noget at stille op, faktisk kan vi i 95% af alle væskeskader bringe livet tilbage i MacBook'en. Vi har investeret stort i et laboratorie som vi har placeret i vores Østerbro afdeling i København.  Her er det muligt for os at gå helt ned og reparere mikrochips og kredsløb på logicboardet.

Nyt batteri i MacBook Pro

Vi forstår at din MacBook er uundværlig, du har svært ved at undvære den i længere tid. Men hvis der er noget der er værre, er det hvis den ikke holder strøm. Desværre er batteriet noget at det som oftest går i stykker i en MacBook, det er simpelthen en slid del. Oftest bemærker du selv at batteriet er begyndt at holde dårligt, men din MacBook kan faktisk også fortælle dig det. Meddelelsen vil typisk komme i form af beskeden "batteri til service", eller "batteri skal skiftes". Du kan også i de slemme tilfælde have bemærket at din MacBook er begyndt at bule bagpå, i dette fald skal du skynde dig at få skiftet batteriet, da skaden kan forværres jo længere du venter.

Heldigvis er et batteriskift en simpel og hurtig reparation. Typisk kan vi klare det indenfor blot 1 time med vores ekspres service.

Uddannede Apple teknikere

Vores Apple teknikere har været igennem et uddannelsesforløb hos Apple og har modtaget en certificering herfor. Det sikrer dig at vi kan udføre alle MacBook reparationer hurtigt og nøjagtigt. Vi følger altså alle standarderne indenfor Apple reparationer og vores værksteder i København blev tilbage i 2013 godkendt af Apple ved fysisk inspektion.